Overslaan naar inhoud

Messen voor industriële voedselverwerking

HOOGWAARDIGE VOEDSELVERWERKINGSMESSEN VAN BAUCOR
SNIJDEN, BLOKJES MAKEN, SNIJDEN, SLITEN, SCHRAPEN...

Wat zijn messen voor voedselverwerking?

Messen voor voedselverwerking zijn gespecialiseerde gereedschappen die worden gebruikt bij voedselverwerking en -bereiding. Deze messen zijn ontworpen om verschillende taken uit te voeren, waaronder snijden, hakken, in plakken snijden, in blokjes snijden en schillen van verschillende soorten voedsel.

Messen voor voedselverwerking zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, zoals roestvrij staal, en hebben een verscheidenheid aan lemmetvormen en -maten die geschikt zijn voor verschillende taken.

Mesjes voor voedselverwerking of zoals sommigen ze noemen, worden gebruikt voor snijbewerkingen zoals hakken, snijden, dobbelstenen en schillen. Het selecteren van het juiste type roestvrij staal voor het snijden van voedsel is buitengewoon belangrijk bij voedselverwerking vanwege de zure aard van voedsel, wat leidt tot snellere slijtage van het staal en mogelijk tot besmetting van het voedsel door de oxidatieopbouw op het oppervlak van het mes.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

BAUCOR'S CAPACITEIT & MOGELIJKHEDEN

Wij zijn de experts in het produceren van op maat gemaakte messen en bladen voor voedselverwerking

Baucor produceert precisiekwaliteit, op maat gemaakte en standaard maten messen en snijbladen voor de voedselverwerking van hoogwaardig geslepen gehard roestvrij staal voor de voedselverwerkende industrie, waaronder de verwerking van vers en gedroogd fruit en groente, vlees- en gevogelteverwerking, zeevruchtenverwerking, bakkerij, waaronder croissants, cake en bakkerijproducten voor toepassingen zoals snijden, in plakken snijden, in blokjes snijden en nog veel meer. Onze messen en bladen voor voedselverwerking zijn geschikt voor alle denkbare toepassingen in de voedselverwerking, waaronder maar niet beperkt tot snijden, dwars snijden, stansen, guillotine snijden, pers snijden. Onze messen en bladen voor voedselverwerking zijn verkrijgbaar in rechte, ronde, puntige, getande, gekartelde, gegolfde, geperforeerde vormen en als in elkaar grijpende bladen voor guillotine snijden. Een van onze specialiteiten is het vervaardigen van elk type en elke vorm van op maat gemaakt mes voor voedselverwerking zonder beperkingen. Als u een tekening, schets of schriftelijke specificaties hebt voor het lemmet dat u nodig hebt, neem dan nu contact met ons op voor een snelle offerte. We kunnen zelfs een specifiek lemmet voor uw toepassing ontwerpen.

RONDE, RECHTE, PUNCH EN AANGEPASTE MESSEN

Voordelen van het gebruik van messen voor voedselverwerking

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van messen voor voedselverwerking:

  • Efficiëntie:
    Messen voor voedselverwerking kunnen het proces veel sneller en met grotere precisie maken. Het leidt tot een verhoogde efficiëntie in uw projecten voor voedselverwerking.

  • Scherpte:
    Messen voor voedselverwerking zijn ongelooflijk scherp, zodat u uitstekende, schone sneden kunt krijgen met minimale inspanning.

  • Gemakkelijk schoon te maken:
    Messen voor voedselverwerking zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor voedselbereiding toegankelijker, sneller en veiliger wordt.

  • Duurzaamheid:
    Messen voor voedselverwerking zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om langer mee te gaan. Dit betekent dat ze langer meegaan en niet zo vaak vervangen hoeven te worden

Hoe worden messen voor voedselverwerking vervaardigd?

  • Snijden:
    De eerste stap in het productieproces is het gebruik van een CNC-machine om het blad in de gewenste vorm te snijden.

  • Verwarmen:
    Vervolgens ondergaat het blad een warmtebehandelingsproces om het metaal te harden en duurzamer te maken.

  • Slijpen:
    Na het verwarmen wordt het blad geslepen om eventuele onvolkomenheden te verwijderen. Vervolgens wordt een slijpproces gebruikt om het blad te verfijnen en scherper te maken.

  • Coating:
    Door de punten van de bladen met deze metalen te coaten, kan het blad beter tegen slijtage. Het kan de levensduur van het blad verlengen.

Messen voor voedselverwerking in actie

VRAAG EEN OFFERTE AAN

PERFORATIE-, ZAAG- EN AFSNIJMESSEN

SCHEERMESJES, PONSMESJES EN SLIJPMESJES

INVENTARISPROGRAMMA'S

GESCHALPTE, PUNTIGE PUNT, SLIJPBLADEN EN PNEUMATISCHE SCORE SLIJPBLADENHOUDERS

TECHNISCHE EN PROTOTYPINGSERVICES